Over Disi


DiSi-Technics is een jong bedrijf die zich richt op technologische innovatie. Knappe zelfbouwpakketten om het wonen kwaliteitsvol, betaalbaar en bereikbaar voor iedereen te maken. Jouw DiSi-Expert volgt elk zelfbouwproject persoonlijk op, vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot en met de finale oplevering. De zelfbouwpakketten van DiSi-Technics zijn geïnspireerd op de gebundelde expertise van certificeerde vakmannen en gerenommeerde leveranciers. Zo ben je zeker van een kwalitatief zelfbouwpakket op maat. Dankzij de ervaring die we door de jaren heen hebben opgebouwd, kunnen we je de meest professionele begeleiding bieden.


Uitsluitend kwaliteitsmaterialen


Dit gedeelte is in opbouw - hier komt wat meer duiding ivm de samenwerking
Vaillant Vaillant
Gastite Gastite
Comap Comap
Geberit Geberit
Niko Niko
Electrolux - Beam Electrolux - Beam
Renson Renson
Radson Radson
Radson - E.Flow Radson - E.Flow
Grundfos Grundfos
Eltako Eltako
Gira Gira
Vasco radiatoren Vasco radiatoren
Vasco ventilatie Vasco ventilatie
Zehnder radiatoren Zehnder radiatoren
Zehnder ventilatie Zehnder ventilatie
Berker Berker
Neptune Neptune

Stapsgewijze begeleidingsmethode


1

Na het doornemen van de bouwplannen, bekijken we welke systemen en installaties het meest geschikt zijn in functie van jouw project. Samen streven we naar de het optimale bouwpakket en voorzien wij een duidelijke offerte op maat.

2

Overtuigd van de laagste prijs & akkoord met onze offerte? DiSi levert jouw bouwpakket aan huis. Met transparante en duidelijke richtlijnen leidt DiSi jou naar een probleemloze installatie. Toch nog een vraagje? Onze DiSi-expert geeft je de nodige ondersteuning.

3

Je kan van start gaan maar mist nog enkele cruciale gereedschappen om met jouw bouwpakket aan de slag te gaan. Maak gratis gebruik van onze professionele gereedschappen. Je betaalt enkel een waarborg!

Tijdens het project ondervind je moeilijkheden of stoot je op zaken waar je geen raad mee weet? Onze DiSi-expert is steeds beschikbaar met dat deskundig advies, waarmee je snel weer verder kan.

4

Installatie gelukt? Om zeker te zijn dat alles optimaal functioneert, komt er een DiSi-expert bij je langs voor een eindcontrole en optimale afregeling. Jouw bouwpakket is correct geïnstalleerd en functioneert perfect? Weer een stap dichter bij het huis van je dromen.

5