Zelfbouw

Samen met DiSi doe je het zelf!

Kies je voor Ventilatiesysteem type D,  dan kies je voor een uitermate energievriendelijk ventilatiesysteem. Met DiSi bespaar je bovendien op de installatie. 

Bouwen & Besparen? Het kan met DiSi!

DiSi-Vent: Ventilatiesysteem type D

DiSi-Vent

Kies je voor Ventilatiesysteem type D, dan kies je voor een uitermate energievriendelijk ventilatiesysteem. Zowel de aan- als de afvoer van de lucht gebeurt mechanischvia een centrale ventilatie-unit  met warmterecuperatie, wat leidt tot een optimaal comfort binnenshuis.


Met het advies van DiSi kun je in no-time van start met de installatie van uw ventilatiesysteem. Heb je technische vragen tijdens de werken? DiSi beantwoordt al jouw vragen.

Type D is een ventilatiesysteem dat werkt op basis van een mechanische aan- en afvoer via een centrale ventilatie-unit met warmterecuperatie. De hoeveelheid verse lucht die wordt toegevoerd en de hoeveelheid vervuilde lucht is perfect in balans. DiSi stelt een gebruiksvriendelijk installatiepakket samen aangepast aan jouw behoeften en gezinssituatie. We komen langs,  bestuderen jouw bouwplannen en maken een plan op die voldoet aan alle duurzame ontwikkelingen met oog op de toekomst. Met ons compleet installatiepakket kun je meteen aan de slag.

Al het nodige materiaal inclusief instructiegids wordt door een DiSi-expert geleverd op de werf. Na installatie komt er opnieuw een DiSi-expert langs ter controle van de installatie. Heb je technische vragen tijdens de werken? Dan kun je steeds contact opnemen met DiSi. We antwoorden asap op je vragen!  

DiSi ondersteunt je doorheen jouw bouwproject. Zonder enige voorkennis kun je zelf de handen uit de mouwen steken, zonder in te boeten op kwaliteit. Je werkt op je eigen tempo en kunt steeds beroep doen op de begeleiding van jouw DiSi-expert.

DiSi Plug and Play - Type D

Het DiSi-Vent zelfbouwpakket laat je toe om eigenhandig alle aansluitingen en installaties uit te voeren. De installatie van ventilatiesysteem D is weliswaar een grotere investering dan type C, maar hier geniet je wel van een efficiĆ«nter systeem die leidt tot optimale luchtkwaliteit. Met de ondersteuning van DiSi ontvang je een installatiepakket afgestemd op jouw woonsituatie. Al het nodige materiaal inclusief instructiegids wordt door een DiSi-expert geleverd op de werf. Na installatie komt er opnieuw een DiSi-expert langs voor de controle & indienststelling van de installatie. 

Type D is een ventilatiesysteem dat werkt op basis van mechanisch aan- en afvoer via een centrale ventilatie-unit met warmterecuperatie. De hoeveelheid verse lucht die toegevoerd wordt en de hoeveelheid vervuilde lucht is perfect in balans.
blockquote