Zelfbouw

Samen met DiSi doe je het zelf!

Kies je voor Ventilatiesysteem type D,  dan kies je voor een uitermate energievriendelijk ventilatiesysteem. Met DiSi bespaar je bovendien op de installatie. 

Bouwen & Besparen? Het kan met DiSi!

DiSi-Vent: Ventilatiesysteem type D

DiSi-Vent

Kies je voor Ventilatiesysteem type D, dan kies je voor een uitermate energievriendelijk ventilatiesysteem. Zowel de aan- als de afvoer van de lucht gebeurt mechanischvia een centrale ventilatie-unit  met warmterecuperatie, wat leidt tot een optimaal comfort binnenshuis.


Met het advies van DiSi kun je in no-time van start met de installatie van uw ventilatiesysteem. Heb je technische vragen tijdens de werken? DiSi beantwoordt al jouw vragen.

1

Na het doornemen van de bouwplannen, bekijken we welke systemen en installaties het meest geschikt zijn in functie van jouw project. Samen streven we naar de het optimale bouwpakket en voorzien wij een duidelijke offerte op maat.

2

Overtuigd van de laagste prijs & akkoord met onze offerte? DiSi levert jouw bouwpakket aan huis. Met transparante en duidelijke richtlijnen leidt DiSi jou naar een probleemloze installatie. Toch nog een vraagje? Onze DiSi-expert geeft je de nodige ondersteuning.

3

Je kan van start gaan maar mist nog enkele cruciale gereedschappen om met jouw bouwpakket aan de slag te gaan. Maak gratis gebruik van onze professionele gereedschappen. Je betaalt enkel een waarborg!

Tijdens het project ondervind je moeilijkheden of stoot je op zaken waar je geen raad mee weet? Onze DiSi-expert is steeds beschikbaar met dat deskundig advies, waarmee je snel weer verder kan.

4

Installatie gelukt? Om zeker te zijn dat alles optimaal functioneert, komt er een DiSi-expert bij je langs voor een eindcontrole en optimale afregeling. Jouw bouwpakket is correct geïnstalleerd en functioneert perfect? Weer een stap dichter bij het huis van je dromen.

5