Zelfbouw

Samen met DiSi doe je het zelf!

Ventilatiesysteem C werkt vraaggestuurd. Het systeem controleert steeds de luchtkwaliteit van jouw woning en past zich specifiek aan.

Bouwen & besparen? Het kan met DiSi!

DiSi-Vent: Ventilatiesysteem type C

DiSi-Vent

Kies je voor ventilatiesysteem type C, dan kies je voor een budgetvriendelijk ventilatietype met een laag verbruik. Het ventilatiesysteem werkt op basis van een natuurlijke aanvoer en mechanische afvoer. Dit betekent dat er verse lucht in de woning aangezogen wordt via roosters in ramen of muren en dat de vervuilde lucht via een centrale ventilatie-unit naar buiten wordt afgevoerd. Ventilatiesysteem C werkt vraaggestuurd. Het systeem controleert steeds de luchtkwaliteit van uw woning en gaat zich hieraan aanpassen.


Met het advies van DiSi kun je in no-time van start met de installatie van jouw ventilatiesysteem. Heb je technische vragen tijdens de werken? DiSi beantwoordt asap al jouw vragen.

Type C is een ventilatiesysteem dat werkt op basis van een natuurlijke aanvoer en mechanische afvoer. Dit betekent dat er verse lucht in de woning aangezogen wordt via roosters in ramen of muren en dat de vervuilde lucht via een centrale ventilatie-unit naar buiten wordt afgevoerd. DiSi stelt een gebruiksvriendelijk installatiepakket samen aangepast aan jouw behoeften en gezinssituatie. We komen langs, bestuderen jouw bouwplannen en maken vervolgens een plan op die voldoet aan alle duurzame ontwikkelingen, met oog op de toekomst. Met ons compleet installatiepakket kan je meteen aan de slag.

Al het nodige materiaal inclusief instructiegids wordt door een DiSi-expert geleverd op de werf. Na installatie komt er opnieuw een DiSi-expert langs ter controle van de installatie. Heb je technische vragen tijdens de werken? Dan kun je steeds contact opnemen met DiSi. We antwoorden asap op je vragen!

DiSi ondersteunt je doorheen jouw bouwproject. Zonder enige voorkennis kun je zelf de handen uit de mouwen steken, zonder in te boeten op kwaliteit. Je werkt op je eigen tempo en kunt steeds beroep doen op de begeleiding van jouw DiSi-expert.

DiSi Plug and Play - Type C

Het DiSi-Vent zelfbouwpakket laat je toe om eigenhandig alle aansluitingen en installaties uit te voeren. De installatie van ventilatiesysteem C is relatief goedkoop omdat er geen mechanische luchttoevoer nodig is. Daarnaast is het onderhoud beperkter in vergelijking met systeem D en neemt het ook minder plaats in, doordat er enkel afvoerbuizen nodig zijn. Bovendien is ventilatiesysteem C minder complex en dus makkelijker om zelf te plaatsen. 

DiSi stelt een gebruiksvriendelijk installatiepakket samen, aangepast aan jouw behoeften en gezinssituatie. We bestuderen jouw bouwplannen en maken een plan op die voldoet aan alle duurzame ontwikkelingen, met oog op de toekomst. 
blockquote