Zelfbouw

Samen met DiSi doe je het zelf!

Wie een centraal stofzuigsysteem heeft, zal het nooit meer kunnen missen. Bovendien kun je eenvoudig zelf een centraal stofzuigsysteem installeren.

Bouwen & Besparen? Het kan met DiSi!

DiSi-Vent: Centraal stofzuigsysteem

DiSi-Vent

Wie een centraal stofzuigsysteem heeft, zal het nooit meer kunnen missen. Overweeg je zelf om een centraal stofzuigsysteem te plaatsen? Bespaar op jouw budget door je centrale stofzuiger zelf te installeren.


Met het compleet installatiepakket van DiSi kun je meteen aan de slag en geniet je in no-time van alle voordelen!

Overweeg je om een centraal stofzuigsysteem te plaatsen? Bespaar op jouw budget door jouw centrale stofzuiger zelf te installeren. Met ons compleet installatiepakket kun je meteen aan de slag en geniet je in no-time van alle voordelen!

Al het nodige materiaal inclusief instructiegids wordt door een DiSi-expert geleverd op de werf. Na installatie komt er opnieuw een DiSi-expert langs ter controle van de installatie. Heb je technische vragen tijdens de werken? Dan kun je steeds contact opnemen met DiSi. We antwoorden asap op je vragen! 

DiSi ondersteunt je doorheen jouw bouwproject. Zonder enige voorkennis kun je zelf de handen uit de mouwen steken, zonder in te boeten op kwaliteit. Je werkt op je eigen tempo en kunt steeds beroep doen op de begeleiding van jouw DiSi-expert.

DiSi Plug and Play Centraal stofzuigsysteem

Geld besparen tijdens de installatie? Het kan met de zelfbouwpakketten van DiSi! Dit pakket laat je toe om eigenhandig uw centraal stofzuigsysteem te installeren. Wanneer je in een kamer wilt stofzuigen, dan ‘plugt' je gewoon een stofzuigslang in één van de stopcontacten. Handig toch? Al het nodige materiaal inclusief instructiegids wordt door een DiSi-expert geleverd op de werf. 

Bespaar door jouw centrale stofzuiger zelf te installeren. Met ons compleet installatiepakket kun je meteen aan de slag en geniet je in no-time van alle voordelen! 
blockquote