Zelfbouw

Samen met DiSi doe je het zelf!

Wie een centraal stofzuigsysteem heeft, zal het nooit meer kunnen missen. Bovendien kun je eenvoudig zelf een centraal stofzuigsysteem installeren.

Bouwen & Besparen? Het kan met DiSi!

DiSi-Vent: Centraal stofzuigsysteem

DiSi-Vent

Wie een centraal stofzuigsysteem heeft, zal het nooit meer kunnen missen. Overweeg je zelf om een centraal stofzuigsysteem te plaatsen? Bespaar op jouw budget door je centrale stofzuiger zelf te installeren.


Met het compleet installatiepakket van DiSi kun je meteen aan de slag en geniet je in no-time van alle voordelen!

1

Na het doornemen van de bouwplannen, bekijken we welke systemen en installaties het meest geschikt zijn in functie van jouw project. Samen streven we naar de het optimale bouwpakket en voorzien wij een duidelijke offerte op maat.

2

Overtuigd van de laagste prijs & akkoord met onze offerte? DiSi levert jouw bouwpakket aan huis. Met transparante en duidelijke richtlijnen leidt DiSi jou naar een probleemloze installatie. Toch nog een vraagje? Onze DiSi-expert geeft je de nodige ondersteuning.

3

Je kan van start gaan maar mist nog enkele cruciale gereedschappen om met jouw bouwpakket aan de slag te gaan. Maak gratis gebruik van onze professionele gereedschappen. Je betaalt enkel een waarborg!

Tijdens het project ondervind je moeilijkheden of stoot je op zaken waar je geen raad mee weet? Onze DiSi-expert is steeds beschikbaar met dat deskundig advies, waarmee je snel weer verder kan.

4

Installatie gelukt? Om zeker te zijn dat alles optimaal functioneert, komt er een DiSi-expert bij je langs voor een eindcontrole en optimale afregeling. Jouw bouwpakket is correct geïnstalleerd en functioneert perfect? Weer een stap dichter bij het huis van je dromen.

5