Zelfbouw

Samen met DiSi doe je het zelf!

Het installeren van een waterontharder hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Dankzij onze handleidingen kun je aan de slag zonder enige voorkennis. 

Bouwen & Besparen? Het kan met DiSi!

DiSi-Sani: Waterbehandeling & verzachters

DiSi-Sani

Hou je budget onder controle door zelf jouw waterontharder te installeren. Met het complete DiSi-installatiepakket, kun je meteen aan de slag en roep je in no-time kalkaanslag een halt toe.


Heb je toch een technische vraag tijdens de werken? DiSi beantwoordt ze meteen.

Overweeg je om een waterontharder te plaatsen? Bespaar op je budget door de waterontharder zelf te installeren. Met ons compleet installatiepakket kun je meteen aan de slag en schakel je in no-time alle nadelige gevolgen van kalkaanslag uit.

DiSi stelt een gebruiksvriendelijk installatiepakket samen aangepast aan jouw behoeften en gezinssituatie. We komen langs, bestuderen jouw bouwplannen en maken vervolgens een plan op die voldoet aan alle duurzame ontwikkelingen, met oog op de toekomst. Met ons compleet installatiepakket kan je meteen aan de slag.

Al het nodige materiaal inclusief instructiegids wordt door een DiSi-expert geleverd op de werf. Na installatie komt er opnieuw een DiSi-expert langs ter controle van de installatie. Heb je technische vragen tijdens de werken? Dan kun je steeds contact opnemen met DiSi. We antwoorden asap op je vragen!

DiSi ondersteunt je doorheen jouw bouwproject. Zonder enige voorkennis kun je zelf de handen uit de mouwen steken, zonder in te boeten op kwaliteit. Je werkt op je eigen tempo en kunt steeds beroep doen op de begeleiding van jouw DiSi-expert.

Plug and Play - Waterontharder

Wist je dat je een waterontharder ook gemakkelijk zelf kan plaatsen? Laat je bij de keuze van een waterontharder vooraf goed informeren door je DiSi-expert! Op maat van je woning en gezinssituatie stellen we een compleet installatiepakket samen. Na installatie komt er opnieuw een DiSi-expert langs ter controle. 

Met ons compleet installatiepakket kun je meteen aan de slag en schakelt je in no-time alle nadelige gevolgen van kalkaanslag uit. 
blockquote