Zelfbouw

Samen met DiSi doe je het zelf!

Met de zelfbouwpakketten van DiSi-Sani installeert je eenvoudig zelf jouw sanitaire installaties, afgestemd op jouw woning en budget.

Bouwen & Besparen? Het kan met DiSi!

DiSi-Sani: Sanitaire installatie

DiSi-Sani

Zelf je sanitair leggen is ideaal voor wie wil besparen tijdens nieuwbouw of renovatie. Met de zelfbouwpakketten van DiSi-SANI installeer je eenvoudig zelf jouw sanitaire installaties, afgestemd op jouw woning en budget. Of het nu gaat over een sanitaire installatie voor je badkamer, keuken of andere leefruimte, het kan met DiSi-SANI!


Heb je technische vragen tijdens de werken? DiSi beantwoordt al ze meteen.

DiSi ontwerpt samen met jou een sanitair legplan afgestemd op jouw woning en verlangens. We bestuderen jouw bouwplannen en maken een plan op die aan alle (wettelijke) veiligheidsvoorzieningen voldoet. Met ons compleet installatiepakket kan je meteen aan de slag.

Al het nodige materiaal inclusief instructiegids wordt door een DiSi-expert geleverd op de werf. Na installatie komt er opnieuw een DiSi-expert langs ter controle van de installatie. Heb je technische vragen tijdens de werken? Dan kun je steeds contact opnemen met DiSi. We antwoorden asap op je vragen!  

DiSi ondersteunt je doorheen jouw bouwproject. Zonder enige voorkennis kun je zelf de handen uit de mouwen steken, zonder in te boeten op kwaliteit. Je werkt op je eigen tempo en kunt steeds beroep doen op de begeleiding van jouw DiSi-expert.

DiSi Plug and Play - Sanitair

Je sanitair zelf plaatsen? Dat kan met DiSi! Het DiSi-Sani zelfbouwpakket laat je toe om eigenhandig alle sanitaire aansluitingen en installaties uit te voeren. Op maat van jouw woning stellen we een compleet installatiepakket samen, rekening houdend met jouw budget. De DiSi doe-het-zelf installatiepakketten zijn voor iedereen haalbaar en bovenal betaalbaar! 

DiSi ontwerpt samen met jou een sanitair legplan afgestemd op jouw woning en verlangens. Met ons compleet installatiepakket kun je meteen aan de slag. 
blockquote