Zelfbouw

Samen met DiSi doe je het zelf!

Zelf een regenwaterrecuperatiesysteem installeren, is perfect mogelijk met de juiste begeleiding. Heb je technische vragen tijdens de werken? DiSi beantwoordt al ze meteen. 

Bouwen & Besparen? Het kan met DiSi!

DiSi-Sani: Regenwaterrecuperatie

DiSi-Sani

Regenwaterrecuperatie kent alleen maar voordelen. Het hergebruiken van hemelwater is een winstgevende zaak, aangezien de prijzen van stadswater blijven stijgen. Bovendien bevat regenwater geen kalk, wat ten goede komt aan de levensduur van uw verschillende huishoudtoestellen. Het zelf installeren van een regenwaterrecuperatiesysteem is perfect mogelijk met de juiste begeleiding.


Heb je technische vragen tijdens de werken? DiSi beantwoordt al ze meteen.

Bij regenwaterrecuperatie of een regenwater opvangsysteem wordt het regenwater via een filtersysteem opgevangen. Door zelf je regenwaterrecuperatiesysteem te plaatsen, bespaar je niet alleen op de installatie maar ook op jouw waterfactuur!

DiSi stelt een gebruiksvriendelijk installatiepakket samen aangepast aan jouw behoeften en gezinssituatie. We komen langs, bestuderen jouw bouwplannen en maken vervolgens een plan op die voldoet aan alle duurzame ontwikkelingen, met oog op de toekomst. Met ons compleet installatiepakket kan je meteen aan de slag.

Al het nodige materiaal inclusief instructiegids wordt door een DiSi-expert geleverd op de werf. Na installatie komt er opnieuw een DiSi-expert langs ter controle van de installatie. Heb je technische vragen tijdens de werken? Dan kun je steeds contact opnemen met DiSi. We antwoorden asap op je vragen!  

DiSi ondersteunt je doorheen jouw bouwproject. Zonder enige voorkennis kun je zelf de handen uit de mouwen steken, zonder in te boeten op kwaliteit. Je werkt op je eigen tempo en kunt steeds beroep doen op de begeleiding van jouw DiSi-expert.

DiSi Plug and Play - Regenwater recuperatie

Geld besparen tijdens de installatie? Het kan met de zelfbouwpakketten van DiSi! Dit pakket laat je toe om eigenhandig je regenwaterrecuperatie-systeem te installeren. Zo bespaar je niet alleen tijdens de installatie maar ook nadien op je waterfactuur! 

Door zelf van jouw regenwaterrecuperatiesysteem te plaatsen, bespaar je niet alleen op de installatie maar ook fors op jouw waterfactuur! 
blockquote