Zelfbouw

Samen met DiSi doe je het zelf!

DiSi bekijkt samen met jou de mogelijkheden in functie van de verschillende woonruimtes en in combinatie met andere verwarmingselementen. 

Bouwen & besparen? Het kan met DiSi!

DiSi-Heat: Vloerverwarming

DiSi-Heat

Dankzij onze unieke pakketten leg je zelf probleemloos vloerverwarming aan een uiterst scherpe prijs. Wij stemmen onze pakketten volledig af op jouw woonsituatie. DiSi bekijkt samen met jou de mogelijkheden volgens de woonruimtes in combinatie met andere verwarmingselementen.


Met het advies van DiSi kun je in no-time van start met de installatie van je vloerverwarming. Heb je technische vragen tijdens de werken? Dan kun je steeds contact opnemen met jouw persoonlijke DiSi-expert. 


Zin om zelf aan de slag te gaan zodat je fors kan besparen? Mooi zo, maar laat je eerst adviseren door een DiSi-expert. Samen met jou ontwerpen we een legplan voor jouw vloerverwarming afgestemd op de woonruimtes en type vloer die je kiest. DiSi voorziet alle onderdelen en toebehoren die je nodig hebt zodat je snel en eenvoudig vloerverwarming zelf kan plaatsen.

DiSi stelt een gebruiksvriendelijk installatiepakket samen aangepast aan jouw behoeften en gezinssituatie. We komen langs, bestuderen jouw bouwplannen en maken vervolgens een plan op die voldoet aan alle duurzame ontwikkelingen, met oog op de toekomst. Met ons compleet installatiepakket kan je meteen aan de slag.

Al het nodige materiaal inclusief instructiegids wordt door een DiSi-expert geleverd op de werf. Na installatie komt er opnieuw een DiSi-expert langs ter controle van de installatie. Heb je technische vragen tijdens de werken? Dan kun je steeds contact opnemen met DiSi. We antwoorden asap op je vragen!

DiSi ondersteunt je doorheen jouw bouwproject. Zonder enige voorkennis kun je zelf de handen uit de mouwen steken, zonder in te boeten op kwaliteit. Je werkt op je eigen tempo en kunt steeds beroep doen op de begeleiding van jouw DiSi-expert.

DiSi Plug and Play - Vloerverwarming

Zelf vloerverwarming plaatsen moeilijk? Met DiSi niet! Natuurlijk is een goede voorbereiding belangrijk. Met de ondersteuning van DiSi ontvang je  een installatiepakket afgestemd op jouw woonsituatie. Al het nodige materiaal inclusief instructiegids wordt door een DiSi-expert geleverd op de werf. Na installatie komt er opnieuw een DiSi-expert langs ter controle. 

Samen met jou ontwerpen we een legplan voor jouw vloerverwarming afgestemd op de woonruimtes en type vloer die je wenst. 
blockquote