Zelfbouw

Samen met DiSi doe je het zelf!

Je kunt zelf kiezen tussen de toestellen die voor jou het meeste wooncomfort bieden. Met het DiSi-totaalpakket heb je in no-time een gebruiksklare installatie. 

Bouwen & besparen? Het kan met DiSi!

DiSi-Heat: Centrale verwarming

DiSi-Heat

Je centrale verwarming zelf plaatsen, dat doe je toch met DiSi! Je krijgt een compleet installatiepakket - van leidingen tot verwarmingselementen - die voldoet aan de Europese normen. Zo kun je meteen aan de slag. Je hebt uiteraard vrije keuze in toestellen.


Heb je technische vragen tijdens de werken? DiSi beantwoordt asap al jouw vragen.

De zelfbouwpakketten van DiSi-Heat maken het mogelijk om snel en efficiƫnt zelf je centraal verwarmingssysteem te plaatsen. DiSi stelt een gebruiksvriendelijk installatiepakket samen aangepast aan jouw behoeften en gezinssituatie. We komen langs, bestuderen jouw bouwplannen en maken vervolgens een plan op die voldoet aan alle duurzame ontwikkelingen, met oog op de toekomst. Met ons compleet installatiepakket kan je meteen aan de slag.

Al het nodige materiaal inclusief instructiegids wordt door een DiSi-expert geleverd op de werf. Na installatie komt er opnieuw een DiSi-expert langs ter controle van de installatie. Heb je technische vragen tijdens de werken? Dan kun je steeds contact opnemen met DiSi. We antwoorden asap op je vragen!

DiSi ondersteunt je doorheen jouw bouwproject. Zonder enige voorkennis kun je zelf de handen uit de mouwen steken, zonder in te boeten op kwaliteit. Je werkt op je eigen tempo en kunt steeds beroep doen op de begeleiding van jouw DiSi-expert.

DiSi Plug and Play - Centrale Verwarming

Je centrale verwarming zelf plaatsen? Dat kan met DiSi! Het DiSi-Heat zelfbouwpakket laat je toe om eigenhandig alle aansluitingen en installaties uit te voeren. Op maat van je woning stellen we een compleet installatiepakket samen, rekening houdend met jouw budget. De DiSi doe-het-zelf installatiepakketten zijn voor iedereen haalbaar en bovenal betaalbaar! 

We komen langs, bestuderen jouw bouwplannen en maken een plan op die voldoet aan alle duurzame ontwikkelingen om jouw woning te verwarmen.
blockquote