Zelfbouw

Samen met DiSi doe je het zelf!

Door jouw elektrische installatie zelf te plaatsen spaar je heel wat geld uit. Met DiSi-Elec stellen we een zelfbouwpakket samen op maat van jouw woning, budget en verwachtingen.


Bouwen & besparen? Het kan met DiSi!

DiSi-Elec: Elektriciteit

DiSi-Elec

Bouwen of verbouwen is niet bepaald goedkoop. Door je elektrische installatie zelf te plaatsen spaar je heel wat geld uit. Met DiSi-ELEC stellen we een zelfbouwpakket samen op maat van jouw woning, budget en verwachtingen. Je legt eenvoudig zelf alle kabels en sluit deze in jouw voorbekabelde plug & play zekeringkast. Heb je technische vragen tijdens de werken? DiSi beantwoordt ze meteen.

Zin om fors te besparen en zelf aan de slag te gaan? Mooi zo, maar laat je eerst adviseren door een DiSi-expert. Samen met jou ontwerpen we een elektriciteitsplan afgestemd op jouw woning en verlangens. We komen ter plaatse, bestuderen jouw bouwplannen en maken vervolgens zelf een plan op die aan alle (wettelijke) veiligheidsvoorzieningen voldoet.

Al het nodige materiaal inclusief instructiegids wordt door een DiSi-expert geleverd op de werf. Na installatie komt er opnieuw een DiSi-expert langs voor controle van de installatie. Heb je technische vragen tijdens de werken? Dan kun je steeds contact opnemen met DiSi.

DiSi ondersteunt je doorheen je bouwproject. Zonder enige voorkennis kun je zelf de handen uit de mouwen steken, zonder in te boeten op kwaliteit. Je werkt op eigen tempo en kunt steeds beroep doen op de begeleiding van jouw DiSi-expert.

DiSi Plug and Play - Elektriciteit

Op zoek naar een budgetvriendelijke installatie? Kies dan voor een centraal gestuurde elektriciteitsysteem. Zeer gemakkelijk te plaatsen dankzij onze plug & play verdeelborden die volledig bedraad, getest en gemerkt zijn. Na installatie komt onze DiSi-expert langs voor de controle van de installatie. Je ziet het, DiSi ondersteunt je doorheen jouw bouwproject. Zonder enige voorkennis kun je zelf de handen uit de mouwen steken en hoef je bovendien niet in te boeten op kwaliteit.
blockquote