Zelfbouw

Samen met DiSi doe je het zelf!

Dankzij de unieke concepten van DiSi & LegGo, kun je eindeloos variëren & kies je zelf in hoeverre je de handen uit de mouwen steekt.

Bouwen & Besparen? Het kan met DiSi!

DiSi-Cons: Ruwbouw

DiSi-Cons

Energie-efficiënt & betaalbaar bouwen is voor iedereen prioriteit geworden. Zelfbouw is dan ook de toekomst. Dankzij de unieke concepten van DiSi & LegGo, kun je eindeloos variëren & kies je zelf in hoeverre je de handen uit de mouwen steekt.


De briljante eenvoud en de lage kosten van materiaal en arbeid maken van de concepten van DiSi & LegGo de perfecte oplossing voor elk bouwproject.


Met het advies van DiSi kun je in no-time van start met jouw ruwbouw. Heb je technische vragen tijdens de werken? DiSi beantwoordt al jouw vragen in no-time.

De basisstructuur van BMCB Projects is opgebouwd uit specifieke stalen profielen, die in eindeloze variaties kunnen worden gezet dankzij de unieke verbindingsstukken. Van tijdloos klassiek tot ultramodern, elke bouwstijl is mogelijk. Dit mede omdat elk soort gevelbekleding kan worden ingezet. Traditionele bakstenen, hout, aluminium, ... alles is mogelijk. Elke doe-het-zelver kan zo zelf zijn woning, tuinhuis, carport, ... zetten.

Al het nodige materiaal inclusief instructiegids wordt door een DiSi-expert geleverd op de werf. Na installatie komt er opnieuw een DiSi-expert langs voor controle van de installatie. Heb je technische vragen tijdens de werken? Dan kun je steeds contact opnemen met DiSi. We antwoorden asap.

DiSi ondersteunt je doorheen jouw volledige bouwproject. Zonder enige voorkennis kun je zelf de handen uit de mouwen steken en hoef je bovendien niet in te boeten op kwaliteit. Je werkt op je eigen tempo en kunt steeds beroep doen op de begeleiding van uw DiSi-expert.

DiSi Plug and Play - Ruwbouw

Zin om zelf aan de slag te gaan zodat je fors kunt besparen? Mooi zo, maar laat je eerst adviseren door een DiSi-expert. In samenwerking met BMCB-projects kun je snel en kostenefficiënt bouwen met en hoge structurele kwaliteit. Al het nodige materiaal inclusief instructiegids wordt door een DiSi-expert geleverd op de werf. Na installatie komt er opnieuw een DiSi-expert langs ter controle. 

Kies zelf in hoeverre je handen uit de mouwen wil steken. Doe je enkel de ruwbouw of ga je meteen voor de volledige afwerking? Samen met jouw DiSi-expert bekijk je wat voor jou de oplossing is. 
blockquote