Zelfbouw

Samen met DiSi doe je het zelf!

Zelfbouwzwembad? Waarom ook niet? LegGo is het systeem voor het plaatsen van een droom zelfbouwzwembad. 

Bouwen & Besparen? Het kan met DiSi!

DiSi-Cons: Zwembad

DiSi-Cons

In samenwerking met Teknica Swimming Pools biedt DiSi een innovatieve oplossing aan iedere doe-het-zelver die de betere zelfbouw zwembad, zelf wenst te plaatsen.


Dankzij het gerenommeerde systeem van LegGo kan ook jij zonder veel moeite jouw eigen zwembad plaatsen. Het is zo eenvoudig dat doe-het-zelvers er perfect in slagen om zelf hun droom zwembad te plaatsen. Op een eenvoudige manier worden de isolerende blokken in elkaar geklikt. Zo wordt een modulair kuip gebouwd, waarop je hierna zelf alle toebehoren zoals slimmers, inspuiters & liners kan plaatsen.


Met het advies van DiSi kun je in no-time van start met het plaatsen van jouw droom zwembad. Heb je technische vragen tijdens de werken? DiSi beantwoordt al jouw vragen in no-time.

In samenwerking met Teknica Swimming Pools & LegGo biedt DiSi een innovatieve oplossing aan iedere doe-het-zelver die de betere zelfbouw zwembad, zelf wenst te plaatsen. Met behulp van het LegGo systeem, bij uitstek het systeem voor de doe-het-zelver, kan iedereen zijn eigen zwembad bouwen. Een niet te onderschatten voordeel die het LegGo Systeem biedt, is de extra isolerende werking, wat met ons klimaat zeker van pas komt. Op een eenvoudige manier worden de isolerende blokken in elkaar geklikt. Zo wordt een modulair kuip gebouwd, waarop je hierna zelf alle toebehoren zoals slimmers, inspuiters & liners kan plaatsen.

Al het nodige materiaal inclusief instructiegids wordt door een DiSi-expert geleverd op de werf. Na installatie komt er opnieuw een DiSi-expert langs ter controle van de installatie. Heb je technische vragen tijdens de werken? Dan kun je steeds contact opnemen met DiSi. We antwoorden asap op je vragen!

DiSi ondersteunt je doorheen jouw bouwproject. Zonder enige voorkennis kun je zelf de handen uit de mouwen steken, zonder in te boeten op kwaliteit. Je werkt op je eigen tempo en kunt steeds beroep doen op de begeleiding van jouw DiSi-expert.

DiSi Plug and Play - Chape rooster

Zin om zelf aan de slag te gaan zodat je fors kunt besparen? Mooi zo, maar laat je eerst adviseren door een DiSi-expert. In samenwerking met Staenis biedt DiSi een innovatieve oplossing aan iedere doe-het-zelver die de betere chape/dekvloer zelf wenst te plaatsen. Al het nodige materiaal inclusief instructiegids wordt door een DiSi-expert geleverd op de werf. 

Een zelfbouwpakket voor het plaatsen van jouw chape. In samenwerking met Staenis wordt het zelf plaatsen van chape kinderspel.
blockquote