Zelfbouw

Samen met DiSi doe je het zelf!

Zelfbouwzwembad? Waarom ook niet? LegGo is het systeem voor het plaatsen van een droom zelfbouwzwembad. 

Bouwen & Besparen? Het kan met DiSi!

DiSi-Cons: Zwembad

DiSi-Cons

In samenwerking met Teknica Swimming Pools biedt DiSi een innovatieve oplossing aan iedere doe-het-zelver die de betere zelfbouw zwembad, zelf wenst te plaatsen.


Dankzij het gerenommeerde systeem van LegGo kan ook jij zonder veel moeite jouw eigen zwembad plaatsen. Het is zo eenvoudig dat doe-het-zelvers er perfect in slagen om zelf hun droom zwembad te plaatsen. Op een eenvoudige manier worden de isolerende blokken in elkaar geklikt. Zo wordt een modulair kuip gebouwd, waarop je hierna zelf alle toebehoren zoals slimmers, inspuiters & liners kan plaatsen.


Met het advies van DiSi kun je in no-time van start met het plaatsen van jouw droom zwembad. Heb je technische vragen tijdens de werken? DiSi beantwoordt al jouw vragen in no-time.

1

Na het doornemen van de bouwplannen, bekijken we welke systemen en installaties het meest geschikt zijn in functie van jouw project. Samen streven we naar de het optimale bouwpakket en voorzien wij een duidelijke offerte op maat.

2

Overtuigd van de laagste prijs & akkoord met onze offerte? DiSi levert jouw bouwpakket aan huis. Met transparante en duidelijke richtlijnen leidt DiSi jou naar een probleemloze installatie. Toch nog een vraagje? Onze DiSi-expert geeft je de nodige ondersteuning.

3

Je kan van start gaan maar mist nog enkele cruciale gereedschappen om met jouw bouwpakket aan de slag te gaan. Maak gratis gebruik van onze professionele gereedschappen. Je betaalt enkel een waarborg!

Tijdens het project ondervind je moeilijkheden of stoot je op zaken waar je geen raad mee weet? Onze DiSi-expert is steeds beschikbaar met dat deskundig advies, waarmee je snel weer verder kan.

4

Installatie gelukt? Om zeker te zijn dat alles optimaal functioneert, komt er een DiSi-expert bij je langs voor een eindcontrole en optimale afregeling. Jouw bouwpakket is correct geïnstalleerd en functioneert perfect? Weer een stap dichter bij het huis van je dromen.

5