Zelfbouw

Samen met DiSi doe je het zelf!

Wil je zelf de handen uit de mouwen steken en kosten besparen? Met de zelfbouwpaketten van DiSi plaats je zelf in no-time jouw installaties. 

Bouwen & besparen? Het kan met DiSi!

Hoe het werkt


1

Na het doornemen van de bouwplannen, bekijken we welke systemen en installaties het meest geschikt zijn in functie van jouw project. Samen streven we naar de het optimale bouwpakket en voorzien wij een duidelijke offerte op maat.

2

Overtuigd van de laagste prijs & akkoord met onze offerte? DiSi levert jouw bouwpakket aan huis. Met transparante en duidelijke richtlijnen leidt DiSi jou naar een probleemloze installatie. Toch nog een vraagje? Onze DiSi-expert geeft je de nodige ondersteuning.

3

Je kan van start gaan maar mist nog enkele cruciale gereedschappen om met jouw bouwpakket aan de slag te gaan. Maak gratis gebruik van onze professionele gereedschappen. Je betaalt enkel een waarborg!

Tijdens het project ondervind je moeilijkheden of stoot je op zaken waar je geen raad mee weet? Onze DiSi-expert is steeds beschikbaar met dat deskundig advies, waarmee je snel weer verder kan.

4

Installatie gelukt? Om zeker te zijn dat alles optimaal functioneert, komt er een DiSi-expert bij je langs voor een eindcontrole en optimale afregeling. Jouw bouwpakket is correct geïnstalleerd en functioneert perfect? Weer een stap dichter bij het huis van je dromen.

5

Thomas - Zaakvoerder DiSi


Wil je zelf de handen uit de mouwen steken en kosten besparen? Met de zelfbouwpaketten van DiSi voorziet je zelf in no-time allerlei installaties. Wij begeleiden je stap voor stap met advies, planning, materiaalkeuze, plaatsing, afwerking en keuring. Zo verzekeren wij je een correcte en zorgeloze installatie. Dankzij onze handleidingen en plannen kun je aan de slag zonder enige voorkennis.  
Thomas

Laatste nieuws


Twee linkerhanden en toch zelf je elektriciteit leggen? Dieter vertelt hoe hij het deed.

“Zelf ben ik niet zo’n handige Harry. Ik heb accountancy gestudeerd en werk als boekhouder bij een bedrijf in het Brugse. Je mag gerust zeggen dat ik twee linkerhanden heb." lacht Dieter. "Mijn vriendin Lore en ik zijn al een tijdje samen en ook al hebben wij beiden superleuke ouders, we wilden toch werk maken van onze eigen stek. Een plaatsje waar voor onszelf, waar we geen verantwoording moesten afleggen. Je snapt dat wel” knipoogt Dieter.   

Twee linkerhanden en toch zelf je elektriciteit leggen? Dieter vertelt hoe hij het deed.