Zelfbouw

Samen met DiSi doet u het zelf!

Wilt u zelf de handen uit de mouwen steken en kosten besparen? Met de zelfbouwpaketten van DiSi voorziet u zelf in no-time uw installaties. 

Bouwen & besparen? Het kan met DiSi!

Hoe het werkt


1

Na het doornemen van uw bouwplannen werkt DiSi een offerte uit op maat. Vervolgens bekijken we welke systemen en installaties het meest geschikt zijn in functie van uw project. Samen streven we naar het optimale zelfbouwpakket en voorzien wij een correcte offerte.

2

Akkoord met onze offerte? Disi levert uw zelfbouwpakket aan huis. Met transparante en duidelijke richtlijnen leidt DiSi u naar een probleemloze installatie. Toch nog een vraagje? Onze DiSi-expert geeft u zeker de nodige ondersteuning.

3

U kan van start gaan maar mist nog enkele cruciale gereedschappen om uw zelfbouwpakket installeren? Maak gratis gebruik van onze professionele gereedschappen. U betaalt enkel een waarborg!

Tijdens het project ondervindt u moeilijkheden of stoot u op zaken waar u geen raad mee weet? Onze DiSi-expert is steeds beschikbaar voor deskundig advies om u verder te helpen.

4

Installatie gelukt? Om zeker te zijn dat alles optimaal functioneert, komt er een DiSi-expert bij u langs voor een eindcontrole en optimale afregeling. Uw zelfbouwpakket is correct geïnstalleerd en functioneert perfect, onze missie is geslaagd.

5

Thomas - Zaakvoerder DiSi


Wilt u zelf de handen uit de mouwen steken en kosten besparen? Met de zelfbouwpaketten van DiSi voorziet u zelf in no-time allerlei installaties. Wij begeleiden u stap voor stap met advies, planning, materiaalkeuze, plaatsing, afwerking en keuring. Zo verzekeren wij u een correcte en zorgeloze installatie. Dankzij onze handleidingen en plannen kunt u aan de slag zonder enige voorkennis.  
Thomas

Onze troeven


Budget

Budget

Bespaar 

door zelfbouw

Op maat

Op maat

Ontwerp technisch plan

volgens uw behoeftes

Kwaliteit

Kwaliteit

Vrij in keuzes & 

systemen

Easy DiSi

Easy DiSi

Gratis instructieboek

als handleiding

Begeleiding

Begeleiding

Gratis advies & 

begeleiding op uw werf

Laatste Blog


Zelfbouw, slimme zelfbouwers kiezen steeds meer voor zelfbouwpakketten

Zelfbouwpakketten kennen meer dan ooit een groeiend succes dankzij het toenemend aantal doe-het-zelvers. Een nieuwe woning bouwen of een bestaande woning renoveren wordt immers steeds duurder. Net daarom kiezen steeds meer jonge mensen om de werken geheel of gedeeltelijk zelf uit te voeren.

Zelfbouw, slimme zelfbouwers kiezen steeds meer voor zelfbouwpakketten

partners